Gå direkt till innehållet

S-Banken breddar sitt kreditutbud

2012-04-16

S-Banken, som har specialiserat sig på produktion av dagliga tjänster, utvidgar sitt produktsortiment med en ny kreditprodukt. Med det nya S-Lånet kan S-Banken tillgodose större finansieringsbehov än tidigare, ända upp till 20 000 euro. S-Lånet lämpar sig speciellt för finansiering av större inköp, till exempel för den som vill renovera eller inreda sitt hem eller köpa en båt.

Precis som S-Bankens övriga kreditprodukter är S-Lånet en kredit utan säkerhet, och kunden behöver alltså varken säkerheter eller borgensmän för att ansöka om krediten. Kreditbeloppet är 5 000–20 000 euro och återbetalningstiden är högst 12 år. Tack vare den långa återbetalningstiden är månadsraten rimlig även för större lån.

– S-Banken har varit verksam i 4,5 år och erbjuder förmåner och tjänster speciellt till ägarkunderna i S-gruppens handelslag. Nu kan vi ge våra kunder mer heltäckande service genom att vårt kreditutbud täcker kundernas finansieringsbehov från 200 euro upp till 20 000 euro, säger Pekka Ylihurula, verkställande direktör för S-Banken.

Bekanta dig med S-Lån »