Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin tarjoamat henkilöstöedut

 

S-ryhmäläisenä sinä ja samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvat perheenjäsenesi pääsette hyötymään S-Pankin tarjoamista henkilöstöeduista. Lisäksi saatte käyttöönne S-Pankin maksuttomat palvelut − pankkitilin, maksukortin sekä verkko- ja mobiilipankin.

S-Pankki tarjoaa yhteneväiset henkilöstöedut S-ryhmän, LähiTapiolan, Elon ja Turvan henkilökunnalle.

Tutustu henkilöstöetuihin

Vähintään 1 000 euron luottoraja S-Etukortti Visaan

S-ryhmän työntekijänä saat S-Etukortti Visaasi vähintään 1 000 euron luottorajan. Voit valita oman tarpeesi mukaan S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortin, jossa on sekä pankki- että luottopuoli tai S-Etukortti Visa Credit -luottokortin. Luoton myöntäminen edellyttää säännöllisiä vähintään 1 000 euron kuukausituloja ja moitteetonta historiaa raha-asioiden hoitamisessa. 

Lue lisää luotollisista S-Etukortti Visa -korteista

Henkilökuntakorko S-Tilille

S-Tili on ihan tavallinen pankkitili, johon voit ohjata palkan, eläkkeen, opintotuen tms. Tiliin voit liittää S-Etukortti Visan sekä verkkopankin ja mobiilipankin. S-Pankki maksaa S-ryhmän henkilöstöetuihin oikeutetuille parempaa korkoa S-Tilille. Tämä etu koskee S-ryhmän työntekijöiden lisäksi samassa asiakasomistajataloudessa asuvia. Henkilökuntakorko on S-Prime-korko (2,5 %, 12.10.2023 alkaen) - 0,50 %, minimissään kuitenkin 0,01 %. Tällä hetkellä S-Tilin henkilökuntakorko on 2,0 %

Lue lisää S-Tilistä

S-Laina henkilökuntahintaan

S-Lainalla rahoitat isommat hankinnat, kuten kodin remontin, sisustuksen tai vaikkapa auton. Voit hakea henkilökuntahintaista S-Lainaa 5 000–50 000 euroa ja hakeaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. 

Lue lisää henkilökuntahintaisesta S-Lainasta

Kilpailukykyinen asuntolaina henkilökunnalle

Tarjoamme S-ryhmän henkilökunnalle asunto- ja sijoitusasuntolainasta aina kilpailukykyisen marginaalin. Lisäksi saat automaattisen veloituksen kuukausittain kuluitta (norm. 2,50 e/lasku) ja alennuksia lainan muutoskuluista. Toistaiseksi tarjoamme lainan avauspalkkion ilmaiseksi kaikkiin uusiin asuntolainoihin (norm. 200-500 euroa). 

Lue lisää asuntolainasta henkilökunnalle

Sijoitustuotteista henkilöstöetuja

S-Pankki tarjoaa laajan valikoiman sijoitustuotteita niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle, aina vakuutussijoittamisesta pääomaturvattuun sijoittamiseen asti. Lisäksi voit halutessasi tutustua varakkaille yksityishenkilöille ja institutionaalisille sijoittajille suunnattuun kattavaan sijoitustuotevalikoimaan ja varainhoitoon. S-ryhmäläisenä saat henkilöstöetuja säästämisen ja sijoittamisen tuotteista.

Lue lisää säästämisen ja sijoittamisen henkilöstöeduista

Tutustu sijoittamisen ratkaisuihin

Etujen voimassaolo

Henkilöstöedut ovat voimassa toistaiseksi, ja S-Pankki-konsernilla on oikeus muuttaa niitä. Myös käyttöön otettuihin etuihin voidaan S-Pankki-konsernin päätöksillä tehdä muutoksia. S-Pankki-konsernilla on oikeus halutessaan tarkastaa työnantajalta henkilökuntatiedon ajantasaisuus. 

Etuun ovat oikeutettuja:

  • S-ryhmän henkilökuntaan kuuluva vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa oleva koko- ja osa-aikainen S-ryhmän työntekijä. Etuihin ovat oikeutettuja myös samassa taloudessa ja postiosoitteessa asuvat perheenjäsenet. Myös S-ryhmän eläkeläiset ja heidän puolisonsa ovat oikeutettuja etuihin tietyin edellytyksin. Huomioithan, että etuus poistuu asiakasomistajatalouteesi kuuluvalta henkilöltä, mikäli hän poistuu henkilökuntaan kuuluvan asiakasomistajataloudesta. Henkilökuntaetuisen asuntolainan hakijana on aina oltava joko yksin tai toisena hakijana S-ryhmän henkilökuntaan kuuluva.    
  • Vakuutusyhtiöiden henkilökuntaan kuuluva työsuhteessa oleva työntekijä (ei eläkeläinen eikä työntekijän perheenjäsen). Etujen saaminen edellyttää, että S-Pankki on saanut tiedon työsuhteesta työnantajayritykseltä työntekijän suostumuksella.

Mikäli irtisanoudut tai työsuhteesi muuten päättyy, ehdot muutetaan palveluhinnaston mukaisiksi vastaamaan ulkoisten asiakkaiden ehtoja. S-Lainan ja asuntolainan osalta henkilökuntahintainen marginaali jää voimaan olemassa olevien sopimusten osalta päättymishetkeensä asti myös työntekijän irtisanoutuessa tai työsuhteen päättyessä.

Vaihda S-Pankkiin

Siirtämällä palkkasi ja muut mahdolliset etuutesi (esim. lapsilisät) S-Pankkiin, saat parhaan hyödyn irti palveluistamme. Voit tehdä palkansiirron joko Workdayssa tai oheisella lomakkeella, jonka voit palauttaa esimiehellesi, S-Pankin asiakaspalvelupisteeseen tai omaan palkkakonttoriisi. Täytäthän lomakkeen huolellisesti.

S-Tilisi tilinumeron voit tarkistaa asiakaspalvelupisteestämme, S-Asiakaspalvelusta, verkkopankista tai S-mobiilista. Etuuksien ohjaaminen S-Tilille onnistuu ilmoittamalla S-Tilin numero etuuden maksajalle. 

Palkansiirtolomake S-ryhmän henkilökunnalle 

Ohjeet palkansiirtoon muille perheenjäsenille

 

Varaa aika ja tule käymään

Jos sinulla ei vielä ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia tai haluat apua pankkiasiointisi siirtämiseen toisesta pankista S-Pankkiin, niin tule käymään ja hoidetaan asia yhdessä kuntoon. 

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan asiakaspalvelupisteellemme. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

VARAA AIKA

Etsi lähin toimipaikka

Jäikö jokin askarruttamaan?

Jos haluat kysyä lisää S-Pankin tarjoamista henkilöstöeduista, soita asiakaspalveluumme, puh. 010 76 5800 ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm), vastaamme mielellämme.