Gå direkt till innehållet

iPhone är nu också S-Förmånskort Visa

iPhone är nu också S-Förmånskort Visa

iPhone är nu också S-Förmånskort Visa

iPhone är nu också S-Förmånskort Visa

Presentation av Apple Pay

Apple Pay är ett enkelt, säkert och privat sätt att betala med S-Förmånskort Visa. När du först registrerar Bonus, samlar du Bonus och betalningssättsförmån för inköp inom S-gruppen.

Lämna plånboken hemma

 • Du kan betala med Apple Pay på alla ställen som använder kontaktlös betalning eller Apple Pay.
 • Apple Pay använder de skyddsegenskaper som är standard i din Apple-enhet, såsom Face ID och Touch ID. De har utformats så att bara du kan bekräfta betalningar.
 • På S-gruppens verksamhetsställen får du Bonus och betalningssättsförmån för inköp med Apple Pay, om du har lagt till S-Förmånskortet i Apple Plånbok, förutom S-Förmånskort Visa.

Så här aktiverar du Apple Pay

I kortuppgifterna i S-mobil går det enklast att ansluta S-Förmånskort Visa till Apple Pay. Kontrollera att du har version 2.27 eller en nyare version av S-mobil, för att anslutningen ska lyckas. Vid behov kan du lägga till kortet genom att ange kortuppgifterna i appen Apple Plånbok och sedan fullborda anslutningen i S-mobil.

Lägg till kortet i S-mobil

 1. Logga in i S-mobil. I vyn Hem välj under rubriken Konton och kort det kort som du vill ansluta till Apple Pay.
 2. Klicka på “Anslut till Apple Plånbok” som finns nedanför uppgifterna om det valda kortet. Om det valda kortet är ett kombinationskort, ska du också välja om du vill ansluta debit-egenskapen eller kredit-egenskapen till tjänsten.
 3. Identifiera dig med S-mobil.
 4. Godkänn användarvillkoren.
 5. Anslut till Apple Plånbok också det S-Förmånskort som du använder för att samla Bonus och betalningssättsförmån på inköp inom S-gruppen. Efter anslutningen finns det alltså två kort till S-gruppen i Apple Plånbok, en för betalning och en annan för att samla Bonus.

Så här betalar du med Apple Pay

I butiken med iPhone

 1. Dubbelklicka på iPhones sidoknapp eller hemknapp.
 2. Identifiera dig med Face ID, Touch ID eller PIN-koden och betala genom att hålla enheten nära betalterminalen.

När du först registrerar Bonus, samlar du Bonus och betalningssättsförmån på inköp inom S-gruppen.

I butiken med Apple Watch

 1. Dubbelklicka på sidoknappen på Apple Watch.
 2. Betala genom att hålla din enhet nära betalterminalen.

När du först registrerar Bonus, samlar du Bonus och betalningssättsförmån på inköp inom S-gruppen.

På internet eller i appar

När du gör inköp på internet eller i appar, klicka på Apple Pay‑knappen, bekräfta dina leverans‑ och faktureringsuppgifter och identifiera dig sedan med Face ID, Touch ID eller PIN-koden.

Bonus och förmåner – alltid nära till hands

Om du också vill samla Bonus för inköp inom S-gruppen och dra nytta av ägarkundsförmånerna med Apple Plånbok, ska du inte bara ansluta S-Bankens betalkort, utan också S-Förmånskortet till Apple Plånbok. Alternativt kan du använda S-Förmånskortets streckkod i S-mobil eller det fysiska S-Förmånskortet innan du betalar. När du först registrerar Bonus och sedan betalar dina köp med S-Förmånskort Visa med hjälp av Apple Pay samlar du både Bonus och 0,5 procent betalningssättsförmån på S-gruppens verksamhetsställen i Finland. Inledningsvis är det möjligt att samla Bonus med S-Förmånskortet i Apple Plånbok i följande kedjor: Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku, ABC Market, ABC Ravintola, Sokos, Emotion, S-Rauta och Prisma Rauta.

Läs mer om S-kanava

Så här uppdaterar du S-mobil i App Store

Om du har tillåtit automatiska uppdateringar av appar på din iPhone behöver du inte göra någonting. S-mobil uppdateras automatiskt på iPhone. Om du inte har tillåtit automatiska uppdateringar kan du uppdatera S-mobil i App Store.

 1. Öppna App Store.
 2. Välj Sök i undermenyn.
 3. Skriv S-mobil i sökfältet och tryck på Hämta-knappen.
 4. Tryck på Uppdatera.
 5. Öppna S-mobil.

Vanliga frågor

Mångsidiga S-Förmånskort Visa

S-Förmånskort Visa är ett mångsidigt bank- och kreditkort som kan användas var som helst. Ägarkunderna i handelslagen får kortet utan månads- och årsavgifter. När du betalar inköp inom S‑gruppen med S‑Förmånskort Visa samlar du upp till 5 procent Bonus och 0,5 procent i betalningssättsförmån.

Se vad allt du kan göra med kortet

Säker hantering av bankärenden

Det är säkert att använda kort och sköta ärenden på internet så länge du kommer ihåg ett par grundläggande saker.

Så här använder du kortet och uträttar ärenden på internet och i mobilen på ett säkert sätt