Siirry suoraan sisältöön

Ura S-Pankissa

Kiinostaisiko sinua työskennellä vähän erilaisessa pankissa? Alla näet meillä S-Pankissa tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävät. Mikäli et löytänyt avoimien tehtäviemme joukosta sopivaa roolia, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

 

Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta ja meillä et ole koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen ja tehtävien mukaisesti. Meillä työntekijöitä kannustetaan aktiivisuuteen, innovatiivisuuteen ja itsensä kehittämiseen. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä.

 

Tällaista meillä on olla töissä