Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki – Ylivoimaista helppoutta ja hyötyä

S-Pankki on olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Olemme tukenasi niin arjessa kuin elämän suurissa käännekohdissa. Meiltä voit hakea lainaa sekä asuntoon että pienempiin hankintoihin, aloittaa säästämisen tai hoitaa varallisuuttasi yksilöllisen varainhoidon asiakkaana. Tarjoamme myös maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut osuuskauppojen asiakasomistajille.

S-Pankki on täysin kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme asiakasomistajien oma pankki, eli enemmän kuin täyden palvelun pankki. Tunnemme asiakkaidemme arjen ja tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdistävän S-mobiilin avulla.

Osio otsikolla Arvot ja periaatteet

Arvot ja periaatteet

Toimintamme perustana on aina asiakkaidemme luottamus meitä kohtaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankin toiminta perustuu samoihin arvoihin, jotka ohjaavat myös koko S-ryhmän toimintaa.

Lue lisää S-Pankin arvoista ja periaatteista

Osio otsikolla Omistajat

Omistajat


S-Pankin omistavat SOK ja S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat.

 S-Pankin omistajat 31.12.2022 (PDF, 25 kt)

 

miljoonaa asiakasta

miljoonaa kansainvälistä maksukorttia

miljoonaa verkkopankkitunnusta

miljardia euroa talletuksia

miljardin euron luottokanta

miljardia euroa hallinnoitavia varoja

31.12.2023

Osio otsikolla Taloustiedot

Taloustiedot

S-Pankki julkaisee vuosittain tilinpäätöstiedotteen, vuosikertomuksen, puolivuosikatsauksen vuoden kuudelta ensimmäiseltä kuukaudelta sekä osavuosikatsaukset vuoden kolmelta ja yhdeksältä ensimmäiseltä kuukaudelta. 

Tutustu taloustietoihin

Osio otsikolla Osa S-ryhmää

Osa S-ryhmää

S-ryhmä on asiakkaiden omistama suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 900 toimipaikkaa. S-ryhmän muodostavat osuuskaupat ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen, jotka harjoittavat muun muassa matkailu- ja ravintolatoimintaa Virossa.

S-ryhmä tarjoaa marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä rautakaupan palveluita. Lisäksi joidenkin osuuskauppojen alueelta löytyy autokaupan ja maatalouskaupan toimipaikkoja. S-ryhmä tarjoaa kaikille asiakasomistajille kattavat pankkipalvelut S-Pankin kautta.

Lisätietoa S-ryhmästä

Osio otsikolla Suomen vastuullisin pankkibrändi

Suomen vastuullisin pankkibrändi

S-ryhmän kautta S-Pankin taustalla on vahva osuustoiminnallinen arvomaailma, minkä ansiosta vastuullisuus on luonnostaan S-Pankin toiminnan ytimessä. Vuonna 2023 suomalaiset valitsivat S-Pankin jo 11. kerran peräkkäin vastuullisimmaksi pankkibrändiksi Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa. Asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys onkin S-Pankille yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareista.

Lisätietoa S-Pankin vastuullisuudesta

Tutustu muihin S-Pankin saamiin tunnustuksiin

Osio otsikolla Konsernirakenne

Konsernirakenne

S-Pankki-konsernin muodostavat S-Pankki Oyj tytäryhtiöineen. Tytäryhtiöitä ovat S-Pankin täysin omistamat S-Asiakaspalvelu Oy ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy sekä sen tytäryritykset S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy ja S-Pankki Kiinteistöt Oy.

S-Asiakaspalvelu Oy tuottaa asiakaspalvelua ja tietojenkäsittelyyn liittyviä sekä muita luottolaitoksen pääasialliseen toimintaan liittyviä palveluja luottolaitostoiminnasta annetun lain (610/2014) mukaisena palveluyrityksenä.

S-Pankki Rahastoyhtiö Oy harjoittaa sijoitusrahastolaissa tarkoitettua sijoitusrahastotoimintaa ja hoitaa vaihtoehtorahastoja. S-Pankki Rahastoyhtiö on Finanssiala ry:n jäsen.

S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy tarjoaa vaikuttavuussijoittamiseen liittyviä palveluita ja toimii kahden vaikuttavuusinvestointirahaston hallinnointiyhtiönä sekä vastuullisena yhtiömiehenä. S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy on S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n tytäryhtiö.

S-Pankki Kiinteistöt Oy on kiinteistöjohtamispalveluihin erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa kiinteistösalkkujen hallinnoinnin, kiinteistöjohtamisen palveluiden ja kiinteistökehityksen palveluita sekä keskittyy Joint Ventures -hankkeiden toteuttamiseen ja hallinnointiin. S-Pankki Kiinteistöt Oy on S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n tytäryhtiö.