Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki – Ylivoimaista helppoutta ja hyötyä

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. 

Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa  sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen. 

Tutustu arvoihimme

 

Osio otsikolla Suurimmat omistajat

Suurimmat omistajat


S-Pankin omistavat SOK ja S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat.

Osio otsikolla S-Pankki lukuina

S-Pankin avainluvut

 

3,2 miljoonaa asiakasta

2,7 miljoonaa kansainvälistä maksukorttia

2,3 miljoonaa kappaletta verkkopankkitunnuksia 

7,9 miljardia euroa talletuksia

6,6 miljardin euron luottokanta

7,0 miljardia euroa hallinnoitavia varoja

16,0 prosentin vakavaraisuussuhde

24,1 miljoonan euron liikevoitto (1–9/2022)

30.9.2022

S-Pankin katsaukset ja raportit

Osio otsikolla Osa S-ryhmää

Olemme osa S-ryhmää

 

S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille, olemme siis asiakasomistajien oma pankki. Yhdessä S-ryhmän kanssa kehitämme palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. S-Etukortin käyttäjät saavat myös pankin parhaat asiakasedut – tilin, pankkitunnukset ja kansainvälisen maksukortin – ilman kuukausi- ja vuosimaksua.

S-ryhmään kuuluva S-Pankki aloitti toiminnan vuonna 2007. Pankkitoiminta oli luonteva jatke säästökassatoiminnan satavuotisille perinteille: tavoitteenamme on uudistaa ja syventää asiakasomistajuutta.

Lisätietoa S-ryhmästä

Suomen vastuullisin pankki


S-ryhmän kautta S-Pankin taustalla on vahva osuustoiminnallinen arvomaailma, minkä ansiosta vastuullisuus on luonnostaan S-Pankin toiminnan ytimessä. Vuonna 2022 suomalaiset valitsivat S-Pankin jo kymmenennen kerran peräkkäin vastuullisimmaksi pankiksi Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys onkin S-Pankille yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareista.

Lisätietoa S-Pankin vastuullisuudesta

Tutustu muihin S-Pankin saamiin tunnustuksiin

Osio otsikolla S-Pankki-konserni

S-Pankki-konsernin yhtiöt

 

S-Pankki-konsernin muodostavat S-Pankki Oyj tytäryhtiöineen. Tytäryhtiöitä ovat S-Pankin täysin omistamat S-Asiakaspalvelu Oy ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy sekä sen tytäryritykset S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy ja S-Pankki Kiinteistöt Oy.

 

S-Asiakaspalvelu Oy tuottaa tietojenkäsittelyyn liittyviä sekä muita luottolaitoksen pääasialliseen toimintaan liittyviä palveluja luottolaitostoiminnasta annetun lain mukaisena palveluyrityksenä.

S-Pankki Rahastoyhtiö Oy harjoittaa sijoitusrahastolaissa tarkoitettua sijoitusrahastotoimintaa ja hoitaa vaihtoehtorahastoja. S-Pankki Rahastoyhtiö on Finanssiala ry:n jäsen.

S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy tarjoaa vaikuttavuussijoittamiseen liittyviä palveluita ja toimii kahden vaikuttavuusinvestointirahaston hallinnointiyhtiönä sekä vastuullisena yhtiömiehenä. S-Pankki Vaikuttavuussijoitukset Oy on S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n tytäryhtiö.

S-Pankki Kiinteistöt Oy on kiinteistöjohtamispalveluihin erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa kiinteistösalkkujen hallinnoinnin, kiinteistöjohtamisen palveluiden ja kiinteistökehityksen palveluita sekä keskittyy Joint Ventures -hankkeiden toteuttamiseen ja hallinnointiin. S-Pankki Kiinteistöt Oy on S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n tytäryhtiö.