Siirry suoraan sisältöön

Tarjoamme sinulle

Meillä S-Pankissa johtajat työskentelevät samassa maassa ja tiloissa muiden kanssa. Meillä on matala hierarkia ja mahdollisuus keskusteluun. Toimistolla välittyy hyvä tekemisen fiilis. Laajojen toimenkuvien ja vastuiden kautta on helppo ymmärtää se kuuluisa iso kuva ja myös se, miten oma tehtävä tuohon kuvaan linkittyy. Olemme itsenäinen ja ketterä toimija, mutta kuitenkin osa suurta S-ryhmää. Tämä yhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa jotain suurempaa.

Joustava työaika

Me S-Pankissa ymmärrämme, että työ on vain osa elämää. Siksi meillä on mahdollista sopia joustavasti erilaisista työaikamuodoista helpottamaan työn ja perhe-elämän yhdistämistä. Meillä on monissa tehtävissä käytössä myös liukuva työaika arkea helpottamaan sekä mahdollisuus tehdä etätöitä. Me haluamme, että työpäivän jälkeen riittää virtaa muuhunkin ja kannustamme henkilökuntaa harrastamaan liikuntaa ja kulttuuria - myös työnantajan piikkiin.

Palkitseva työ

Meillä S-Pankissa työskentelee monenlaista osaajaa ja tehdään vaativaa asiantuntijatyötä, mutta meillä ei silti turhia jäykistellä. Meillä on monipuoliset työnkuvat ja aito vaikuttamisen mahdollisuus, onhan meillä asiakkaana kolme miljoonaa suomalaista. Me tarjoamme osaajille mahdollisuuden, kouluttautua, verkostoitua, kehittyä ja kehittää uutta. Olemme tyytyväisiä asemaamme ketteränä haastajana finanssialalla.

Ison ryhmän tuki

S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia, kuten laajaa asiantuntijuutta ja koko Suomen kattavan asiakaspalveluverkoston. Pystymme myös tarjoamaan ainutlaatuisen laajat työsuhde-edut, kuten ostoedun S-ryhmän toimipaikoista, eli alennusta S-ryhmän kaupoista, hotelleista, ravintoloista jne., sekä muita monipuolisia etuja yhteistyökumppaneilta.