Siirry suoraan sisältöön

S-Lainaa henkilökuntahintaan

S-ryhmän henkilökuntaetuihin oikeutettuna voit hakea S-Lainaa henkilökuntahintaan. Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin saatte lainan varmemmin. Lainan hakeminen onnistuu helposti S-mobiilissa ja verkossa. Voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana. Voit saada S-Lainan henkilökuntahintaan, kun palkkasi, osa palkastasi tai jokin etuus (esimerkiksi lapsilisä) maksetaan S-Pankkiin.

S-Lainan henkilökuntaedut

 • Lainamäärä 5 000–50 000 €
 • Laina-aika 1–12 vuotta
 • Edullinen luottokorko: Euribor 3 kk + marginaali 4,5 %
 • Avausmaksu 0 €
 • Edullinen luottotilinhoitomaksu 4 €/kk (norm. 12,50 €/kk)
 • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajaa
 • Jos työsuhteesi päättyy tai jäät eläkkeelle S-Ryhmästä ja sinulla on jo S-Lainaa takaisinmaksuun liittyvän tilinhoitopalkkion määrää ja korkomarginaalia ei koroteta normaalin asiakashinnoittelumme tasolle, vaan ne pysyvät sopimuksensa voimassa oloajan erikoishinnoiteltuna.         

Laske sinulle sopiva kuukausierä S-Laina-laskurilla

Lisää laskuriin kampanjakoodi "STAFF", jotta näet henkilökuntahinnan.

Lainalaskuriin

Näin haet S-Lainaa

Lainan haku käy S-mobiilissa, verkkopankissa, asiakaspalvelupisteissämme, asiakaspalvelun tai S-Pankkiirin kautta. Hakemusta täytettäessä tulee käyttää kampanjakoodia ”STAFF”. Hinnoittelu päivitetään henkilökuntaehtoiseksi hakemuskäsittelyssä. 

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

HAE LAINAA S-MOBIILISSA

 

Onko sinulla jo S-Laina?

Soita meille numeroon 010 76 5800, jotta saamme tarkistettua, että S-Lainasi hinnoittelu on sinulle kuuluvan edun mukainen.

Voit saada henkilökuntahintaista S-Lainaa, kun täytät alla mainitut edellytykset

 • olet vähintään 21-vuotias
 • sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
 • palkkasi, osa palkastasi tai jokin etuus kuten lapsilisä maksetaan S-Pankkiin
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa
 • olet oikeutettu S-ryhmän henkilökuntaetuun

Henkilökuntahintaisen S-Lainan myöntämisen edellytyksenä on, että palkkasi, osa palkastasi tai jokin etuus (esimerkiksi lapsilisä) maksetaan S-Pankkiin.

Jos tarvitset lainaa yli 30 000 euroa, hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Jos molemmilla hakijoilla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

Esimerkkilaskelma henkilökuntahintaisesta S-Lainasta

Henkilökuntahintaisen S-Lainan korko on Euribor 3 kk ja marginaali 4,5 %, avausmaksu 0 euroa ja luottotilinhoitomaksu 4 €/kk. S-Lainan todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron luotolle on 5,943 % (4/2022). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron (Euribor 3 kk + 4,5 %) lisäksi avausmaksu 0 euroa ja luottotilinhoitomaksu 4 €/kk. Kuukausierä 5 000 euron lainalle on 96,17 €/kk 60 kuukauden ajan. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 5 770,20 euroa.