Gå direkt till innehållet

Tilläggstjänster för bostadslån – extra skydd för ditt lån


Vi på S-Banken arbetar varje dag för att alla ska ha möjlighet till en lite mer välbärgad morgondag. Vi är en bank med komplett service, och som kund får du konto, S-Förmånskort Visa, webbankskoder och appen S-mobil helt gratis. Som bostadslånekund hos oss har du tillgång till flera olika alternativ för att förbereda dig på föränderliga livssituationer.

Aktuellt

Nya bostadslån utan uppläggningsavgift

S-Banken erbjuder nya bostadslån tills vidare utan uppläggningsavgift. Ändringen gäller dem som tar ett nytt bostadslån, både vid byte av bostad och köp av första bostad. Erbjudandet gäller även nya bostadslån för vilka erhållits låneoffert tidigare, men som ännu inte genomförts.

Varför stiger räntorna och hur påverkar det mina amorteringar på lån?

Oroar du dig för inflation, fortsatt ränteuppgång eller ökade lånekostnader? Vår expert berättar vad som ligger bakom ränteuppgången och vad du kan göra om du grubblar över hur du ska klara av amorteringar på lån.

Läs artikel

Det lönar sig att överföra bostadslån till S-Banken

Även om du redan har hittat ditt drömhem och har ett bostadslån i en annan bank, kan du ändå byta bank för bostadslånet. Genom att överföra bostadslånet till S-Banken kan du få betydande årliga besparingar. Vid jämförelsen lönar det sig att även beakta kostnaderna för bankkontakter och fördelarna med att koncentrera bankärendena. När du är kund hos S-Banken får du konto, kort och webbank avgiftsfritt. Med S-Förmånskort Visa kan du betala och göra kontantuttag över hela världen samt samla Bonus och betalningssättsförmån på köp inom S-gruppen. Det är överraskande enkelt att överföra bostadslån via våra elektroniska kanaler!

Läs mer

Lånekalkylators

Räkna ut ett lämpligt lån för dina behov med S-Lånekalkylatorn.

S-Lånekalkylatorn

Bostadslånkalkylatorn

Har du frågor om ditt nuvarande lån?

Funderar du till exempel över räntehöjningar eller lånets återbetalningstid eller vill du göra ändringar i lånet? Nedan finns svar på vanliga frågor. Om du inte hittar svar på din fråga, skicka ett meddelande till oss i S-mobil eller på webbanken. Därefter kontaktar vår låneexpert dig så fort som möjligt.

Allmänt om våra lån

Bostadslån

Studielån

S-Lån

 

 

S-Banken är en ansvarsfull långivare

Det är viktigt att du efter att du betalat kredit- eller låneamorteringarna även har pengar över för annat. S-Banken är en ansvarsfull långivare – när vi beviljar kredit vill vi vara säkra på att våra kunders ekonomi är i balans.

Läs mer om ansvarsfull utlåning

Har du frågor?

Ring oss på 010 76 5810

Vår kundtjänst är öppen må–fr kl. 9–16 (lna/mta). När du ringer ska du alltid ha webbankskoder eller identifiering i S-mobil till hands.

Boka tid och besök oss

Vi har totalt cirka 80 kundtjänstställen på Prisma, de flesta Sokosvaruhus och utvalda S-marketenheter runt om i Finland. Vi har öppet även på kvällar och lördagar. Du kan sköta dina ärenden utan att behöva köa om du bokar tid till ett serviceställe.

Boka tid