Gå direkt till innehållet
Avsnitt med titel Presentation

Anskaffningslån – Finansiering för anskaffningar på över 20 000 euro

Med S-Bankens anskaffningslån kan du finansiera anskaffningar som överstiger 20 000 euro om du kan ställa säkerhet för lånet. Som säkerhet för lånet kan du till exempel använda en bostad eller någon annan fast egendom, såsom en sommarstuga. Anskaffningslånet är avsett för större engångsanskaffningar, om du till exempel ska köpa bil eller båt eller renovera hemmet.

Avsnitt med titel Ansök

Ansök om anskaffningslån

Be enkelt om en låneoffert på internet med bankkoder från vilken bank som helst eller med mobilcertifikat. Ett lånelöfte från banken förpliktar dig inte till någonting

Lånekalkylator

Räkna ut ett lämpligt lånebelopp efter dina behov och en lämplig månadsamortering med S-Bankens lånekalkylator.

Förmånligare med säkerhet

Som säkerhet för anskaffningslånet kan du använda din fasta egendom, till exempel en bostad eller sommarstuga. Fördelen med ett lån med säkerhet är att priset på lånet är förmånligare jämfört med en konsumtionskredit utan säkerhet.

Den totala räntan på S-Bankens anskaffningslån utgörs av en referensränta och en kundspecifik marginal. Som referensränta använder vi 12 mån. Euribor. Euriborräntorna administreras av European Money Markets Institute (EMMI). En ändring av referensräntan sänker eller höjer räntan som ska betalas på det sätt som överenskommits i kreditavtalet.

Återbetalning med regelbundna inkomster

Du kan ansöka om anskaffningslån med säkerhet, om lånebeloppet är i balans med dina regelbundna inkomster, dina kreditupplysningar är i ordning och du har skött dina penningärenden klanderfritt.

Vanliga frågor

Läs mer om S-Bankens lån för stora anskaffningar 

Bostadslån

Låneoffert enkelt på internet – även utan webbankskoder till S-Banken. Ett lånelöfte från banken förpliktar dig inte till någonting.

Räkna ut och ansök om bostadslån

Stuglån

Be om en låneoffert smidigt på internet – även utan webbankskoder. Ett lånelöfte från banken förpliktar dig inte till någonting. Ansök om stuglån på samma sätt som bostadslån.

Räkna ut och ansök om stuglån

Har du frågor?

Ring oss på 010 76 5810

Vår kundtjänst är öppen må–fr kl. 9–16 (lna/mta). När du ringer ska du alltid ha webbankskoder eller identifiering i S-mobil till hands.

Boka tid och besök oss

Vi har totalt cirka 80 kundtjänstställen på Prisma, de flesta Sokosvaruhus och utvalda S-marketenheter runt om i Finland. Vi har öppet även på kvällar och lördagar. Du kan sköta dina ärenden utan att behöva köa om du bokar tid till ett serviceställe.

Boka tid

Säkerställ att vi kan nå dig

När dina kontaktuppgifter är uppdaterade hör du till de första som per e-post får information om S-Bankens och hela S-gruppens nya tjänster och aktuella ägarkundsförmåner.

Uppdatera dina kontaktuppgifter

S-Banken är en ansvarsfull långivare

Det är viktigt att du efter att du betalat kredit- eller låneamorteringarna även har pengar över för annat. S-Banken är en ansvarsfull långivare – när vi beviljar kredit vill vi vara säkra på att våra kunders ekonomi är i balans.

Läs mer om ansvarsfull utlåning