Siirry suoraan sisältöön

Palvelumme instituutioille

Tarjoamme instituutioasiakkaille täyden valtakirjan varainhoitoa, apua sijoitussuunnitelman laatimiseen sekä yksilöllisiä sijoitusratkaisuja. Asiakkaan tarpeiden mukaan koottu asiantuntijatiimi toimii saumattomasti yhteistyössä ja palvelee instituutioita nimetyn yhteyshenkilön johdolla. Yhteydenpito asiakkaan määrittämässä tahdissa sekä asiakkaan sijoitustoiminnan onnistuminen ovat meille keskeisen tärkeitä.

Meille S-Pankissa on kunnia-asia tarjota instituutioille laadukkaita sijoitusratkaisuja. Kauttamme voi sijoittaa valikoimastamme löytyviin rahastoihin ja vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, joista vastaavat Suomen suurimpiin ja kokeneimpiin lukeutuva varainhoitotiimimme.

Olemme täällä teitä varten

S-Pankin instituutiotiimi on kokenut kumppani organisaatiollesi. Asioiminen kanssamme on helppoa. Tarpeisiisi räätälöity asiantuntijatiimi toimii saumattomasti yhteistyössä ja asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa.

Antti Rikka
asiakkuusjohtaja

Suomen johtava kiinteistövarainhoitaja

Kiinteistövarainhoidossa yli ​2 mrd. € hallinnoitava varallisuus sekä laaja valikoima sijoitustuotteita.​

Osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa​

Ensimmäisenä suomalaisena varainhoitajana käytössä ​MSCI Climate Paris Aligned ​-vertailuindeksit valituissa rahastoissa.​

Ainutlaatuista likvidiä pääomasijoittamista​

S-Pankki Global Private Assets -rahastolla suora pääsy kiinni pääomasijoituksiin ilman J-käyrää. Vastuullisuus läpi sijoitusprosessin.​

Asiakas palvelun ytimessä

Laadukkaan palvelumme ytimessä on asiakkaan ajan arvostaminen, tarpeiden ymmärtäminen, notkea ja moderni palvelu sekä ylivertaiset tuotteet. Me asiakasvastuulliset huolehdimme siitä, että Suomen yhden suurimman salkunhoidon osaaminen on asiakkaidemme saavutettavissa ja aidosti lähellä.

Lea Jääskeläinen
johtaja, instituutiot

Rahastojen instituutiosarjat

Tarjoamme kaikista erikoissijoitusrahastoistamme myös instituutiosarjat.

Täyden valtakirjan salkunhoito

Hoidamme instituutioasiakkaiden varallisuutta yhteisön periaatteiden sekä sovittujen sijoitustavoitteiden mukaisesti.

Sijoitussuunnitelman luominen

Avustamme instituutioasiakkaitamme rakentamaan tavoitteidensa ja arvojensa mukaisen sijoitussuunnitelman.

Yksilölliset sijoitusratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisiä sijoitusratkaisuja instituutioasiakkaiden sijoitustavoitteiden mukaisesti.

 

Kuukausiraportit

Toimitamme instituutioasiakkaillemme kuukausittain varallisuus- ja tapahtumaraportit. Raportit sisältävät kuluneen kuukauden salkun tapahtumat sekä tuotto- ja tunnusluvut. Kattavan raportointimme avulla instituutioasiakkaiden on helppoa seurata varojensa hoitoa sekä sijoitussalkkunsa kehitystä.

 

Vastuullisuusraportit

Julkaisemme varainhoidon vastuullisuusraportin kaksi kertaa vuodessa. Rahastojemme vastuullisuusraportit julkaistaan kvartaaleittain verkkosivuillamme. Täyden valtakirjan varainhoidon instituutioasiakkaille koostamme sovitusti salkun vastuullisuusraportin. Raportti sisältää muun muassa ESG-pisteytykset, salkun hiili-intensiteetin ja muutokset salkun vastuullisuudessa.

 

Olemme aidosti lähellä

Tarjoamme asiakkaan tarpeista lähtevää yksilöllistä palvelua kaiken kokoisille instituutioille. Kokeneet asiantuntijamme ovat aidosti lähellä ja asiakkaidemme käytettävissä.

Tapio Lehtinen
asiakkuusjohtaja

Osio otsikolla Asiantuntijat

Instituutioiden asiantuntijat

Instituutioasiakkaita palvelee ammattitaitoinen ja kokenut tiimi nimetyn yhteyshenkilön johdolla. Voit aina olla meihin yhteydessä asiassa kuin asiassa soittamalla tai laittamalla sähköpostia suoraan meille tai osoitteeseen instituutiot@s-pankki.fi. Jos yhteisösi on kiinnostunut instituutioasiakkuudesta, voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Täytä yhteydenottolomake


Tallennamme kaikki asiakkaiden kanssa käydyt puhelut asiakastapahtumien varmentamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä asiakaspalvelun parantamiseksi. Löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä osoitteesta www.s-pankki.fi/tietosuoja.

Lea Jääskeläinen
johtaja,
Instituutioasiakkaat
09 6134 610609 6134 6106
lea.jaaskelainen@s-pankki.fi

  

Tapio Lehtinen
asiakkuusjohtaja
09 6134 656109 6134 6561
tapio.lehtinen@s-pankki.fi

  

Antti Rikka
asiakkuusjohtaja
09 6134 610409 6134 6104
antti.rikka@s-pankki.fi