Siirry suoraan sisältöön

Palvelumme instituutioille

Tarjoamme instituutioasiakkaille täyden valtakirjan varainhoitoa, apua sijoitussuunnitelman laatimiseen sekä yksilöllisiä sijoitusratkaisuja. Asiakkaan tarpeiden mukaan koottu asiantuntijatiimi toimii saumattomasti yhteistyössä ja palvelee instituutioita nimetyn yhteyshenkilön johdolla. Yhteydenpito asiakkaan määrittämässä tahdissa sekä asiakkaan sijoitustoiminnan onnistuminen ovat meille keskeisen tärkeitä. Meille S-Pankissa on kunnia-asia tarjota instituutioille laadukkaita sijoitusratkaisuja. Kauttamme voi sijoittaa valikoimastamme löytyviin rahastoihin ja vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, joista vastaavat Suomen suurimpiin ja kokeneimpiin lukeutuva varainhoitotiimimme.

 

Täyden valtakirjan salkunhoito

Hoidamme instituutioasiakkaiden varallisuutta yhteisön periaatteiden sekä sovittujen sijoitustavoitteiden mukaisesti.

Sijoitussuunnitelman luominen

Avustamme instituutioasiakkaitamme rakentamaan tavoitteidensa ja arvojensa mukaisen sijoitussuunnitelman.

Yksilölliset sijoitusratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisiä sijoitusratkaisuja instituutioasiakkaiden sijoitustavoitteiden mukaisesti.

Rahastojen instituutiosarjat

Tarjoamme kaikista erikoissijoitusrahastoistamme myös instituutiosarjat.

Kuukausiraportit

Toimitamme instituutioasiakkaillemme kuukausittain varallisuus- ja tapahtumaraportit. Raportit sisältävät kuluneen kuukauden salkun tapahtumat sekä tuotto- ja tunnusluvut. Kattavan raportointimme avulla instituutioasiakkaiden on helppoa seurata varojensa hoitoa sekä sijoitussalkkunsa kehitystä.

Vastuullisuusraportit

Julkaisemme varainhoidon vastuullisuusraportin kaksi kertaa vuodessa. Rahastojemme vastuullisuusraportit julkaistaan kvartaaleittain verkkosivuillamme. Täyden valtakirjan varainhoidon instituutioasiakkaille koostamme sovitusti salkun vastuullisuusraportin. Raportti sisältää muun muassa ESG-pisteytykset, salkun hiili-intensiteetin ja muutokset salkun vastuullisuudessa.

 
Osio otsikolla Asiantuntijat

Instituutioiden asiantuntijat

Instituutioasiakkaita palvelee ammattitaitoinen ja kokenut tiimi nimetyn yhteyshenkilön johdolla. Voit aina olla meihin yhteydessä asiassa kuin asiassa soittamalla tai laittamalla sähköpostia suoraan meille tai osoitteeseen instituutiot@s-pankki.fi. Jos yhteisösi on kiinnostunut instituutioasiakkuudesta, voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Tallennamme kaikki asiakkaiden kanssa käydyt puhelut asiakastapahtumien varmentamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä asiakaspalvelun parantamiseksi. Löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä osoitteesta www.s-pankki.fi/tietosuoja.

Täytä yhteydenottolomake

Lea Jääskeläinen
johtaja,
Instituutioasiakkaat
lea.jaaskelainen@s-pankki.fi
040 543 4237

  

Tapio Lehtinen
asiakkuusjohtaja
tapio.lehtinen@s-pankki.fi
040 567 4089

  

Antti Rikka
asiakkuusjohtaja
antti.rikka@s-pankki.fi
040 555 4001

  

Timo Sadinmäki
asiakkuusjohtaja
timo.sadinmaki@s-pankki.fi
050 364 0266

  

Päivi Niskanen
asiakkuusjohtaja
paivi.niskanen@s-pankki.fi
050 344 4992