Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Sijoitusasiantuntija, Helsinki

22.4.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.

 

Haemme nyt sijoitusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Säästämisen ja sijoittamisen -tiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme?

  • Tarjoat ja myyt itsenäisesti ja tulosvastuullisesti asiakkaillemme S-Pankin säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja puhelimitse sekä sähköisissä kanavissamme.  
  • Varmistat samalla, että asiakkaalla on käytössään hänelle parhaiten sopivat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitoon. 
  • Pääset työskentelemään kasvavassa yrityksessä yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. 

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on kykyä tavoitteelliseen toimintaan ja intoa huippusuorituksiin. 
  • Omaat hyvät valmiudet digitaalisten työvälineiden käyttöön sekä halun hyödyntää digitaalisia kanavia monipuolisesti osana työtäsi.
  • Olet suorittanut vähintään APV1-tutkinnon ja sinulla on valmiudet suorittaa myös APV2-tutkinto.
  • Odotamme innostunutta asennetta tulokselliseen myyntiin, laadukkaaseen asiakaspalveluun ja uusien asioiden oppimiseen.
  • Vaikka olet myynninnälkäinen tuloksentekijä, ymmärrät myös tiimipelaamisen hyödyt.
  • Kokemus pankkityöstä erityisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä katsotaan eduksi.
  • Pystyt työskentelemään systemaattisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky.
  • Lisäksi katsomme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon ja kokemuksen verkkoneuvotteluvälineistä.

 

Ison talon edut, pienen talon into


S-Pankki on jo kaksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Sami Rytivaara, puh. 040 505 0755. Tavoitat hänet puhelimitse perjantaina 26.4. kello 12.00–13.00 ja maanantaina 29.4. kello 15.00–16.00. Mikäli et pääse soittamaan kyseisinä ajankohtina voit myös laittaa Samille viestiä muun ajankohdan sopimiseksi.

Lue meistä lisää

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.