printLogo

S-Pankki.fi -> Kuvalliselle sivustolle

Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

|

Haku

Sisällysluettelo

 

Murupolku

Sisältö

S-Tili päivittäiseen käyttöön

S-Tili on käyttötili, jonne voi ohjata esim. palkan tai eläkkeen. Koska tilillä voi olla useampia käyttäjiä, S-Tilistä voi tehdä helposti myös perheen yhteisen ruokatilin.

Liitä S-Tiliin verkkopankki ja maksukortti

Tililtä voi maksaa ostoksia maksukortilla ja sitä voi käyttää verkkopankissa. S-Tili on kuukausi- ja vuosimaksuton S-Etukortin käyttäjille ja samaan talouteen kuuluville.  

  • Bonus ja maksutapaetu maksetaan S-Tilille.
  • Voit nostaa rahaa tililtäsi S-ryhmän kauppojen kassoilta, käteisautomaateista sekä ulkomailla Visa-tunnuksella varustetuista automaateista.


S-Tilin korko

S-Tilin korko (S-Prime - 2,0 %, minimi 0,01 %) lasketaan jokaisen päivän saldolle erikseen. Näin saat S-Tilille rahoillesi paremman korkotuoton kuin tilille, jolle korko lasketaan kerran kuukaudessa sen alimman saldon mukaan. S-Tilin korko maksetaan tilille vuosittain joulukuussa.

Lisätietoa S-Tilin korosta »

Avaa S-Tili      
Verkkopankki

 

Verkkopankissa »

Asiakaspalvelupiste

 

Asiakaspalvelupisteessä »

Puhelin

Puhelinpalvelussamme 010 76 5800 ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Henkilökohtaiseen tunnistautumiseen tarvitset S-Pankin verkkopankkitunnukset.


S-Tilin saldotieto maksutta sähköpostiisi

Tiesitkö, että voit tilata verkkopankista S-Tilisi saldotiedon sähköpostiisi? Saat tiedon valitsemanasi ajankohtana, esimerkiksi päivittäin tai kerran viikossa.

Tilaa S-Tilisi saldotieto sähköpostiisi ilmaiseksi » 

Lisätietoa S-Tilistä

S-Tilin ehdot (PDF 68 kt) »

Jaa

Lisätietoja

Sivun alkuun

Alatunniste