Gå direkt till innehållet

Bästa S-gruppenmedarbetare – utnyttja alla S-Bankens förmåner!

Som S-gruppenmedarbetare kan du och alla familjemedlemmar som hör till samma ägarkundshushåll dra nytta av S-Bankens personalförmåner. Dessutom får ni S-Bankens avgiftsfria tjänster − brukskonto, betalkort samt webb- och mobilbanken.

Se alla personalförmåner

Byt bil eller skaffa nya möbler med ett S-Lån

Med S-Lån finansierar du smidigt större inköp, såsom husrenovering eller en ny bil. Du kan ansöka om lån på hela 50 000 euro utan säkerheter eller borgensmän.

Så här ansöker du om S-Lån för medarbetare

Sök bostadslån till personalpris

Den nya bostadslånemarginalen för S-gruppenanställda är högst 0,65 %! Utöver en förmånlig räntemarginal får du också andra förmåner genom bostadslån.

Ansök på webbanken

Ansök utan att identifiera dig

Läs mer

Byt till S-Banken

Om du överför lönen till S-Banken kan du dra nytta av våra avgiftsfria tjänster. Nu kan du överföra lönen lätt och snabbt via vår digitala löneöverföringstjänst. Ange uppgifterna om din lönebetalare så sköter vi resten.

Logga in i bankbyte

P.S. Bland alla lönekunder lottar vi varje månad ut ett hotellpresentkort (värde 250 euro). Läs mer om utlottningen här.

Besök oss

Om du ännu inte har S-Bankens webbankskoder eller vill överföra dina bankärenden från en annan bank till S-Banken, besök vårt kundtjänstställe (Prisma, de största Sokosvaruhusen och utvalda S-marketenheter) så fixar vi det tillsammans.

Hitta det närmaste servicestället

Läs mer om våra övriga förmåner

Det lönar sig inte att betala för användning av egna pengar, eftersom det finns avgiftsfria banktjänster! Som användare av S-Förmånskortet får du brukskonto, betalkort samt webbanken och mobilbanken helt utan månads- och årsavgifter.

S-Förmånskort Visa

Med S-Förmånskort Visa kan du betala både i Finland och utomlands. Du kan ansöka om kort med debit-egenskap (bankkort), credit-egenskap (kreditkort) eller kombikort. Som S-Bankens personalförmån får du Förmånskort Visa Credit med en kreditgräns på minst 1 000 euro.

Läs mer om S-Förmånskort Visa

S-Konto

S-Konto är ett vanligt brukskonto för lön, pension, studiestöd etc. Du kan ansluta S-förmånskort Visa samt webbanken och mobilbanken till kontot. Som medarbetare inom S-gruppen får du bättre ränta på ditt S-Konto.

Läs mer om S-Konto

Webbanken

Via webbanken och mobilbanken sköter du bankärenden var och när som helst. Via mobilen kan du också följa med Bonus och S-gruppens förmåner. Som användare av S-Förmånskortet får du webbanken och mobilbanken utan månads- och årsavgifter.

Läs mer om webbanken

Läs mer om S-Mobil

Börja placera redan idag

S-Banken erbjuder ett brett urval av placeringsprodukter för både nya och erfarna placerare, allt från försäkringssparande till kapitalskyddade placeringar och självständig aktiehandel. Dessutom kan du vid behov ta del av FIM:s heltäckande utbud av placeringsprodukter och kapitalförvaltningstjänster. Som S-gruppenanställd får du personalförmåner på spar- och placeringsprodukter. Läs mer om personalförmåner för sparande och placering.

Ta del av investeringar

Förmånernas giltighet

Kundförmånerna gäller tills vidare och koncernen S-Banken har rätt att ändra dem. För att erhålla förmånerna ska du ha en gällande anställning. Om du säger upp dig eller din anställning upphör av andra orsaker ändras villkoren så att de motsvarar prislistan för externa kunder. Observera att om en person i ditt förmånsberättigade ägarkundshushåll lämnar hushållet får denne inte längre personalförmånerna. När det gäller S-Lån och S-Bostadslån förblir personalmarginalen i kraft för befintliga avtal tills de löper ut även när en medarbetare säger upp sig eller när anställningen upphör.

Koncernen S-Banken har rätt att kontrollera med arbetsgivaren att personaluppgifterna är aktuella.

Har du frågor?

Om du har frågor om S-Bankens personalförmåner kan du ringa vår kundtjänst, tfn 010 76 5810 (må−to kl. 9−20, fr 9−18 0,0835 euro/samtal + 0,1209 euro/min.). Vi hjälper dig gärna!