Siirry suoraan sisältöön

Lainat

Osio otsikolla Kaikki lainat ja luotot

Asiantuntevaa lainapalvelua kaikissa elämäntilanteissa

S-Pankki on tukenasi niin arjessa kuin elämän suurissa käännekohdissa. Tutustu kaikkiin S-Pankin lainavaihtoehtoihin.

Kaikki S-Pankin lainat ja luotot

 

Osio otsikolla Muiden pankkien tunnuksilla kirjautuminen

Muiden pankkien tunnuksilla kirjautuminen

Vakuudenantajan allekirjoitus

Tästä pääset tutustumaan ja allekirjoittamaan vakuudenantajan laina-asiakirjoja muiden kuin S-Pankin pankkitunnuksilla.

SIIRRY ALLEKIRJOITTAMAAN

Lainatarjous

Tästä pääset tutustumaan vakuudelliseen lainatarjoukseen muiden kuin S-Pankin pankkitunnuksilla.

SIIRRY LAINATARJOUKSEEN

Oletko jo hakenut vakuudellista lainaa?

Jos olet jo hakenut vakuudellista lainaa, voit

  • vahvistaa toisen hakijan aloittaman yhteisen lainahakemuksen
  • tehdä muokkauksia toisen hakijan palauttamaan lainahakemukseen
  • tarkastella tekemääsi lainahakemusta

Ajankohtaista

Asuntolaina ilman toimitusmaksua

S-Pankki tarjoaa uudet asuntolainat ilman toimitusmaksua toistaiseksi. Muutos koskettaa niitä, jotka ottavat uuden asuntolainan omaan käyttöön hankittavan asunnon rahoittamiseen, asunnonvaihtajista ensiasunnon ostajiin. Tämä kattaa myös aiemmin tarjotut ja toistaiseksi toteutumattomat uudet asuntolainat.

DIAS – asuntokaupat vaikka kotisohvalta

Digitaalinen asuntokauppa on entistä joustavampi, turvallisempi ja nopeampi tapa ostaa tai myydä asunto. S‑Pankin kautta sinun on mahdollista hoitaa asuntokaupat täysin digitaalisesti.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta

Miksi korot nousevat ja miten se vaikuttaa lainanlyhennyksiini?

Huolestuttavatko sinua inflaatio, korkojen nousun jatkuminen ja kohonneet lainanhoitokulut? S-Pankin asiantuntija kertoo koron nousun taustoista ja mitä voit tehdä, jos lainan lyhennyksistä selviytyminen mietityttää.

Lue artikkeli

Positiivinen luottotietorekisteri otetaan käyttöön 1.4.2024 alkaen

Positiivinen luottotietorekisteri kokoaa yhteen paikkaan tiedot yksityishenkilöiden luotoista. Luotonantajat, kuten pankit ilmoittavat tiedot myöntämistään luotoista sekä luotoissa tapahtuneista muutoksista rekisteriin. Henkilön hakiessa luottoa, luotonantaja pyytää ajantasaiset tiedot hakijan luotoista sekä tuloista positiivisesta luottorekisteristä. Tietoja käytetään lopullisen luottopäätöksen tekemisen tukena. S-Pankissa tarkastelemme luotonmyönnössä aina myös hakijan taloudellista kokonaistilannetta ja arvioimme sitä suhteessa haettuun lainan määrään ja takaisinmaksuaikaan.

Lue tiedote
Lue lisää positiivisesta luottorekisteristä Verohallinnon sivuilta

Kuinka suuren lainan tarvitset?

Laske itsellesi sopiva lainamäärä lainalaskuriemme avulla. 

S-Lainan lainalaskuri

Asuntolainalaskuri

Onko sinulla kysyttävää nykyistä lainaasi koskien?

Mietityttääkö sinua lainasi osalta esimerkiksi korkojen nousu, takaisinmaksuaika tai haluatko tehdä muutoksia lainaasi? Löydät alta vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja sivun oikeasta alareunasta avautuva virtuaaliavustaja Aulis auttaa sinua kellon ympäri. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meille viesti S-mobiilin tai verkkopankin kautta. Laina-asiantuntijamme ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.

Yleistä lainoista
Asuntolaina
Opintolaina
S-Laina
Mökkilaina
Lainaturva

Oletko kiinteistönvälittäjä?

Oletko kiinteistönvälittäjä ja asiakkaasi on S-Pankin asiakas? Olemme koostaneet verkkosivuillemme hyödyllistä tietoa asuntokaupoista S-Pankissa.

Lue lisää

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta

Apua maksuvaikeuksiin

Mikäli sinulla on vaikeuksia luottosi, lainasi tai lainojesi takaisinmaksun kanssa, otathan viipymättä yhteyttä meihin. Näin voimme yhdessä miettiä tilanteeseesi sopivan järjestelyn, joka voi esimerkiksi olla:

  • laina-ajan pidentäminen
  • lyhennysvapaasta sopiminen tai
  • lainojen yhdistäminen.

Jos maksuvaikeuksia ilmaantuu, apua kannattaa pyytää heti. Näin vältät turhat viivästys- ja perimiskulut sekä maksuhäiriömerkinnän syntymisen. Omat tulot ja menot on myös syytä kirjata ylös, ja miettiä mikä on välttämätöntä ja missä kohtaa voisi säästää.

Osio otsikolla Apua ja neuvoja

Neuvoja taloudenhallintaan

Useat tahot tarjoavat vinkkejä oman talouden hallintaan ja tasapainottamiseen sekä velkatilanteiden selvittämiseen. Oman kuntasi talous- ja velkaneuvojan yhteystiedot löydät Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Takuusäätiö