Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Sovellusasiantuntija, Helsinki

30.1.2023

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Intohimonamme on kehittää yhä parempia digitaalisia pankkipalveluja, joilla haluamme helpottaa noin kolmen miljoonan S-ryhmän asiakasomistajan arkea. Meillä saa aina kysyä ja haastaa. Matala organisaatio sekä avoin ja keskusteleva työyhteisö tarjoavat myös mahdollisuuden vaikuttaa. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen IT-ratkaisut -tiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

 • Etsimme kokenutta ja innokasta sovellusasiantuntijaa Sovelluskehitys-tiimiimme.
 • Tehtävässäsi tuet liiketoimintamme tehostamista olemassa olevia sovelluksia ja uusimpia teknologioita hyödyntäen.
 • Sovellusasiantuntijana pääset tutustumaan laajasti pankin toimintaan ja erilaisiin järjestelmiin.
 • Vastuullesi kuuluu Atlassian-tuotteiden sekä sisäisen sovelluskehityksen kehittämien, sovellusten konfigurointi ja ylläpitotoimet sekä uusien toiminnallisuuksien määrittely ja toteutus.
 • Sovelluskehitys-tiimissämme sekä vastuu että vapaus ovat suuret, joten pääset näyttämään kykyjäsi ja kasvattamaan osaamistasi laaja-alaisesti.
 • Raportoit tehtävässäsi IT-ratkaisut -tiimin vetäjälle.
 • Työskentelemme ketterässä organisaatiossa ja teemme työtä yhdessä, joten saat aina tarvittaessa apua osaavilta kollegoiltasi.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on aikaisempaa osaamista ja kokemusta Atlassian-tuoteperheestä (JIRA/Confluence).
 • Microsoft ja Azure -teknologiat ovat sinulle tuttuja jo ennestään sekä koet halua jatkaa osaamisesi syventämistä.
 • Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.
 • Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.
 • Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen esittäen rohkeasti myös uusia näkökulmia.
 • Tunnet intoa jatkaa kasvuasi ja kehittymistäsi osaajana.

 

Ison talon edut, pienen talon into

 

S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.

 

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Patrick Doepel 15.2.2023 kello 12.00–15.00 . Tavoitat Patrickin numerosta 040 583 2784.

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.