Sijoittamisen asiantuntijana FIM

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, jonka kokeneet ammattilaiset tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja 30 vuoden kokemuksella niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille. FIM on osa S-Pankki-konsernia.

Ajankohtaisia näkemyksiä sijoittamisesta

FIM tarjoaa kuukausittain sijoitusalan ammattilaisten ajankohtaisia näkemyksiä sijoittamisesta ja markkinoiden liikkeistä.

Lue asiantuntijakommentteja

Palkittua osaamista

FIM on saanut vuosien varrella usein tunnustusta osaamisestaan. Muun muassa vuonna 2014 FIM Varainhoito äänestettiin Suomen parhaaksi varainhoitoyhtiöksi tutkimusyhtiö Thomson Reutersin Extel-kyselyssä.

Lue lisää FIMin saamista tunnustuksista 

FIM antaa palveluilleen tyytyväisyystakuun

Tutkimusten mukaan asiakkaat ovat tyytyväisiä FIMiin. FIM tarjoaa uusille täyden valtakirjan salkunhoidon asiakkailleen 12 kuukauden tyytyväisyystakuun: mikäli et ole tyytyväinen palveluihin, saat varainhoitopalkkion takaisin.

 

Lähde: FIM asiakastyytyväisyys- ja uskollisuustutkimus 2018, Taloustutkimus Oy.

Asiakkuus FIMissä

Se, kenelle varallisuutensa antaa hoidettavaksi, on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä. Se on ratkaisu, joka pohjautuu luottamukseen. FIMissä luottamuksen rakentamisesta sekä luottamuksellisesta asiakassuhteesta huolehtii henkilökohtainen yksityispankkiiri. FIMin monipuoliset Private Banking -palvelut sopivat asiakkaille, joiden sijoitusvarallisuus on vähintään 100 000 euroa. 

Kiinnostuitko?

Varaa aika tapaamiseen, kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme henkilökohtaisesti. Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi.

Varaa aika tapaamiseen (fim.com)