Siirry suoraan sisältöön

Laita koti ja piha kuntoon S-Pankin avulla

 

Kevät on uuden aikaa. Haluaisitko tehdä kodistasi oman näköisen uudella sisustuksella tai pintaremontilla? Vai kaipaako pihasi laittamista? Jo pienellä panostuksella voit lisätä kotisi viihtyvyyttä ja tehdä kotoilusta entistä mukavampaa. S-Pankki auttaa kaikenkokoisten piha- ja remonttihaaveiden toteutuksessa. Voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon budjettisi tueksi: sopisiko tilanteeseesi paremmin S-Etukortti Visan luotolla saatava jousto, vai vaatiiko suunnitelmasi hieman suurempaa S-Lainaa?

Valitse omaan budjettiisi sopivin vaihtoehto

S-Etukortti Visan korttiluotto 800–10 000 euroa

  • Luottokortti tuo jatkuvan luoton lompakkoosi ja mahdollistaa jouston myös arjen menoihin. Maksat korkoa vain käyttämästäsi luotosta.
  • Ei vuosi- tai kuukausimaksua.
  • Vertailun edullisin luottokortti, jonka korko on aina sama riippumatta luottorajasi suuruudesta: Euribor 3 kk + marginaali 7,95 % (7,950 %, 1/2021).
  • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta, jonka jälkeen voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla.
  • Saat luotolle kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, jolloin voit pitää taukoa takaisinmaksusta.
  • Ostoksesi ovat automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien.
  • Kortin käyttö kerryttää Bonusta ja maksutapaetua.

Korota korttisi luottorajaa

S-Laina 5 000–50 000 euroa

  • S-Laina on suurempiin hankintoihin tarkoitettu kertaluotto, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.
  • Avausmaksu 0 €.
  • Edullinen korko: Euribor 3 kk + luoton määrään perustuva marginaali 5,99–14,99 %.
  • Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta, mutta halutessasi voit maksaa luoton pois jo aiemmin.
  • Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.
  • Voit hakea lainaa yksin kaikkien pankkien tunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hae lainaa S-mobiilissa

Laske lainalaskurilla sopiva laina

Inspiraatiota kodin ja pihan laittoon

Jäikö jokin mietityttämään?

Luottokortin hinnoittelu

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,548 %, 1/2021) + 9,50 % marginaali (9,500 %, 1/2021) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 12,803 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (1/2021) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 17,928 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio (2 €/lasku) veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio (5 €/lasku) veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi 

S-Lainan hinnoittelu

  • Korko: 3 kk:n Euribor *) + asiakaskohtainen marginaali 4,50 %–9,99 %
  • Avausmaksu: 0 euroa
  • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 12,50 euroa/kk

   *) 3 kk:n Euribor on 4/2021 päivitetyn korkotilanteen mukaan -0,538 %. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 13,607 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 4/2021 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 9,99 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kuukausi ja avauspalkkio 0 euroa. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 204,16 euroa ja tilinhoitomaksut 150 euroa. Lainan kuukausierä olisi 446,18 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 354,16 euroa.

Väliaikaisen korkokaton vaikutus S-Lainan korkoihin

Kuluttajansuojalakia on muutettu tilapäisesti siten, että tiettyjen kuluttajaluottojen perittävä korko voi enimmillään olla 10 %. Sääntely on voimassa 1.1. ̶ 30.9.2021. S-Pankissa korkokatto koskee uusia 1.1.2021 alkaen myönnettyjä S-Lainoja, joiden korkona peritään korkeintaan 9,99 % + 3 kk Euribor-korko. Voit tarkistaa oman asiakaskohtaisen korkosi lainasopimukseltasi. Huomioithan, että S-Lainan korko muuttuu 1.10.2021 sopimuksen mukaiselle tasolle, mikä saattaa johtaa perittävän vuosikoron nousemiseen.