printLogo

S-Pankki.fi -> Kuvalliselle sivustolle

Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

|

Haku

Sisällysluettelo

 

Murupolku

Ala navigaatio

Sisältö

S-ryhmä

S-ryhmä on suomalainen, osuustoiminnallinen kaupanalan yritysryhmä. S-ryhmän tavoitteena on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Yli 1 600 toimipaikkaa takaavat sen, että asiakasomistajat saavat kaikkialla Suomessa monipuolisia palveluita. Lähtökohtana ovat asiakkaan palvelutarpeet ja arjen helpottaminen.

S-ryhmä tuottaa marketkaupan palveluita, toimii liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa, palvelee tavaratalo-, erikoisliike-, matkailu- ja ravitsemiskaupan aloilla sekä harjoittaa auto-, autotarvike- ja maatalouskauppaa.

S-ryhmä muodostuu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 20 alueosuuskaupasta ja 10 paikallisosuuskaupasta. Jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

SOK tuottaa keskitetysti osuuskauppojen ja ketjujen yhteiset palvelutoiminnot. Kun ketjutoimintaan yhdistetään alueosuuskauppojen hyvä paikallinen markkina- ja asiakastuntemus, syntyy tehokas s-ryhmäläinen liiketoimintamalli. SOK:n liiketoiminta täydentää S-ryhmän tarjontaa kotimaassa, Baltiassa ja Pietarissa.

S-ryhmän toiminnan selkärankana ovat arvot: olemme asiakasta varten, kannamme vastuuta ympäristöstä ja ihmisistä, uudistamme jatkuvasti toimintaamme ja toimimme tuloksellisesti. S-ryhmässä työskentelee yli 42 000 palvelualan ammattilaista.

Lisätietoa S-ryhmästä (www.s-kanava.fi) »

Jaa

Lisätietoja

Sivun alkuun

Alatunniste