printLogo

S-Banken.fi -> Till den illustrerade sajten

Gå till innehållet

Funktionstangenter

|

Sökning

Innehållsförteckning

 

Läkstig

Innehållsförteckning

S-Konto

S-Kontot är ett brukskonto för privatpersoner. Handelslagets ägarkundsförmåner som betalas ut i pengar, t.ex. Bonus, betalningssättsförmånen och räntan på insatsen, betalas in på S-Kontot.

Eftersom det är möjligt att ansluta många användare till samma S-Konto, fungerar det utmärkt som hela familjen gemensamma Matkonto.

  • Avgiftsfritt brukskonto för ägarkunder och personer i samma hushåll. Till kontot kan man ansluta avgiftsfria kontoanvändningsinstrument, t.ex. kort, direktdebitering eller en webbank.

  • Man får konkurrenskraftig ränta på pengarna som finns på kontot – också Bonus som betalas ut på kontot växer med ränta. Räntan på kontot (S-Prime – 2,0 %, minimi 0,01 %) beräknas på dagssaldot och betalas ut på kontot en gång per år, vid slutet av året.

  • Välj S-Kontot till inbetalningskonto för förmåner om du vill utnyttja Bonus och betalningssättsförmånen som en del av dina hushållspengar. Om du däremot vill spara de inbetalda förmånerna, är det lönt att välja S-Avkastningskontot till inbetalningskonto.

  • Du kan ta ut pengar från kontot vid kassorna i S-gruppens butiker. S-Banken erbjuder sina kunder Finlands mest heltäckande nätverk för uttag av kontanter.

  • Du får kontoutdrag för ditt S-Konto gratis som webbutdrag till webbanken en gång i månaden eller månatligen hemsänd som avgiftsbelagd utskrift. Kontotransaktionerna visas på webbanken högst för de sju senaste åren. 

 

Ytterligare information

Avistakontovillkor (PDF, 72 kb) »

Öppna ett S-Konto

På webbanken  

På S-Bankens verksamhetsställe

Välj närmaste verksamhetsställe »

Vid S-Bankens Kundtjänst

Ring 010 76 5810 må–fr, kl. 8–20
Samtalspris »

För att kunna sköta personliga bankärenden per telefon behöver man bankkoder.
Behöver du bankkoder? »
Betala med S-Förmånskortet och ta hem betalningssättsförmånen

Då du betalar dina inköp på S-gruppens egna verksamhetsställen med S-Förmånskortet, får du 0,5 % av inköpens totalbelopp som betalningssättsförmån. Betalningssättsförmånen betalas månatligen till S-Kontot.
 
Mer information om betalningssättsförmånen »

Ytterligare information

Till början

Sidfot