printLogo

S-Pankki.fi -> Kuvalliselle sivustolle

Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

|

Haku

Sisällysluettelo

 

Murupolku

Sisältö

S-Laina – sopivan kokoinen, sopivan korkoinen

Hae S-Lainaa

S-Laina on kertaluotto, jota voit hakea 5 000–20 000 € ilman vakuuksia tai takaajaa. S-Lainalla rahoitat kätevästi esimerkiksi remontin tai kodin sisustushankintoja. S-Lainaan on mahdollista hakea jopa 12 vuoden takaisinmaksuaika, jolloin kuukausierä pysyy kohtuullisena.

Laske itsellesi sopiva laina ja laina-aika

Lainalaskurin avulla voit kokeilla, minkä suuruinen kuukausierä tulee milläkin laina-ajalla haluamallesi lainasummalle.

Siirry lainalaskuriin »

Näin haet S-Lainaa

Voit hakea S-Lainaa lainahakemuksella S-Pankin verkkopankissa, soittamalla tai S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Jos haet lainaa netissä tai soittamalla, tarvitset hakemista varten S-Pankin verkkopankkitunnukset, jotka saat lähimmästä S-Pankin asiakaspalvelupisteestä. Voit myös hakea lainaa suoraan S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. 

Laina-asioissa sinua palvelevat nämä toimipaikat »

Tarvitset kirjautumiseen S-Pankin verkkopankkitunnukset.

hae_s-lainaa-button

Näin haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti. Kun haette lainaa yhdessä, soittakaa puhelinpalveluumme. Lainatiedot kysytään kummaltakin hakijalta puhelimessa saman puhelun aikana. Huomioittehan, että voitte hakea lainaa yhdessä puhelinpalvelussamme, jos olette molemmat jo entuudestaan S-Pankin asiakkaita.

Näin saat verkkopankkitunnukset »

Tarvitset tunnistautumiseen S-Pankin verkkopankkitunnukset.

ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Näin haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti. Kun haette lainaa yhdessä, soittakaa puhelinpalveluumme. Lainatiedot kysytään kummaltakin hakijalta puhelimessa saman puhelun aikana. Huomioittehan, että voitte hakea lainaa yhdessä puhelinpalvelussamme jos olette molemmat jo entuudestaan S-Pankin asiakkaita.

Näin saat verkkopankkitunnukset »

S-Lainaa voi hakea S-Pankin asiakaspalvelupisteissä Prismoissa ja useimmissa Sokoksissa (poislukien HOK-Elanto) sekä S-market Haminan, S-market Näsin, S-market Plazan, S-market Pieksämäen ja Jukolan Osuuskaupan asiakaspalvelupisteissä. Ota mukaan henkilöllisyystodistus.  

Näin haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti. Muistakaa molemmat ottaa mukaan henkilöllisyystodistukset.

Jos sinulla ei vielä ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, saat ne lähimmästä S-Pankin asiakaspalvelupisteestä. Katso lähin toimipaikka » 

Usein kysyttyä S-Lainasta

Lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä luotoista »  

 

 Lisätietoa S-Lainasta


Jaa

Lisätietoja

Sivun alkuun

Alatunniste