printLogo

S-Pankki.fi -> Kuvalliselle sivustolle

Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

|

Haku

Sisällysluettelo

 

Murupolku

Sisältö

Palvelukanavat

Palvelemme sinua aamuvarhaisesta iltamyöhään, arkisin ja viikonloppuisin. Valitse seuraavista itsellesi sopiva palvelukanava.

Asiakaspalvelupisteet

Asiakaspalvelupisteemme ovat täyden palvelun toimipisteitä, joissa voit hoitaa kaikki pankkiasiasi: tilien ja pankkitunnusten avaukset, korttien tilaukset ja uusimiset, luottohakemukset, käteisnostot ja tilillepanot sekä tilisiirrot omille S-Pankin tileillesi.

Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo ja opastaa S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakaspalvelupisteemme sijaitsevat Prismoissa sekä useimmissa Sokoksissa ja osassa S-marketeista.

Etsi lähin asiakaspalvelupiste »

Asiointipisteet

Asiointipisteissämme voit avata tilejä sekä hakea pankkitunnuksia ja kortteja lomakkeella. Lomakkeen saat toimipaikan itsepalvelupisteestä kaupan ollessa avoinna. Asiointipisteemme sijaitsevat S-marketeissa, Saleissa, ABC-asemilla ja Kodin Terroissa.

Etsi lähin asiointipiste »

Verkkopankki

Monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkopankkimme mahdollistaa päivittäisten pankkiasioiden turvallisen hoitamisen silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Verkkopankissamme voit saada henkilökohtaista pankkipalvelua verkkoviestien välityksellä.

Tutustu verkkopankin palveluihin »

S-Pankin Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelumme auttaa, neuvoo ja opastaa, kun sinulla on kysyttävää S-Pankin tarjoamista pankkipalveluista. Hoitaessasi henkilökohtaisia pankkiasioitasi puhelinpalvelussa, sinut tunnistetaan S-Pankin pankkitunnuksia käyttäen. Varaa ne siis esille puhelinpalveluun soittaessasi. Puhelinpalvelumme palvelee arkisin klo 8–20.

Yhteystiedot ja ohjeet henkilökohtaisten pankkiasioiden hoitamiseen »

Jaa

Lisätietoja

Sivun alkuun

Alatunniste